Opera Laria

Klassiek en ontspannend intermezzo, een opera act vol humor en passie met Opera Laria

Een mooie gelegenheid op locatie, thuis in de keuken, woonkamer of in de tuin, voor relaties of vrienden, daar weet Opera Laria raad mee. Ze weten zij tijdens hun optredens een lach en een traan perfect te combineren. Maatwerk en perfectie is waar zij voor staan.

Voor een hilarisch muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, heeft het gezelschap ‘OperaLaria’ een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Het optreden is uitermate geschikt voor internationale gezelschappen.

Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’.

Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot Opera Laria!

‘De Opera Laria-dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’.

Opera Laria, het verhaal: Diep in het hart van de bekende ‘Gooise Matras’, in de volksmond Blèricum genoemd, weten twee bekakte en in de ‘slappe was’ badende society girls zich met hun teveel aan vrije tijd geen raad. Terwijl ze regelmatig ‘gespot’ worden in zogenaamde upper-ten kringen, zoals ‘de Hilversumse’, de kookclinics en de tot vervelens aan toe georganiseerde haute coutureshows, zijn pianist Bibi Tsunami met de dames Conny Bloothoven en Mylène de la Haaibaai onlangs toegetreden tot het Larens oratoriumkoortje ‘Nijd en Vlijt’. Dit om hun belabberde culturele niveau ietwat op te krikken! Op zoek naar potentiële gegadigden voor ‘Het Circuit’, moet u niet verbaasd opkijken als dit illustere drietal ook uw feestje komt ‘opleuken’!

Door artistiek leider Mylou Mazali van ‘voorkennis’ te voorzien krijgt hun ‘driesterren’ optreden een uniek en persoonlijk karakter. Aanpassingen van het optreden zijn op aanvraag mogelijk.

 • Bijzonderheden Opera Laria:
  Duur van de act: 1 x 25 minuten (aanpassingen in overleg)
  – Klassieke act met een glimlach
  – Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken
  – De act wordt speciaal op maat gemaakt
  – Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits
  – Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg
  – Facebook Opera Laria klik hier

Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen of bellen naar:

Naomi Goldstein van The Agency

e-mail: info@theagency.nl

telefoonnr: 0355399899